SELECT `p`.`product_id`
FROM `j25_redshop_product` AS `p`
LEFT JOIN `j25_redshop_product_category_xref` AS `pc` ON `pc`.`product_id` = `p`.`product_id`
WHERE `p`.`published` = 1 AND `p`.`expired` = 0 AND `p`.`product_parent_id` = 0
GROUP BY `p`.`product_id`
ORDER BY pc.ordering ASC, pc.product_id ASC

Wesco Super Boy 20 L. pedalspand

WES-132-312-23
Nr: WES-132-312-23
U-mål:295 x 265 x 705 mm
I-mål: x x mm
Fås: Creme
WES-132-312-62
Nr: WES-132-312-62
U-mål:295 x 265 x 705 mm
I-mål: x x mm
Fås: Sort

Wesco – Tysk håndværk

Wesco er et mærke, som der udstråler kvalitets håndværk, men også stor design værdi. Wesco er en tysk virksomhed, som startede helt tilbage i 1867, det er derfor en virksomhed der har stor historie, og har fået stor ekspertise inden for deres branche. Den branche som Wesco arbejder i, er med fokus på produkter i metal til køkken og husholdningen. Her tilbyder vi hos Nielsbo.dk deres husholdnings produkter, nemlig pedalskraldespande. Wesco er blandt de førende inden for branchen af pedalspande, og ikke nok med at have fokus på deres utroligt flotte retro-design, har de også en stor fokus på funktionaliteten, og at det skal være let og nemt at bruge deres produkter.

Wesco Super boy -  Brugervenlighed, designfuld og flotte farver

Wesco Super boy er en pedalspand med stor kapacitet, men er stadig ikke en pedalspand, som der fylder alt for meget. Dette skyldes måden den er designet på, den er lavet høj og tynd, og kan derfor let lægges op ad væggen, eller sættes ind i et hjørne, den er perfekt til de små køkkener, og udover at være praktisk, er den også lavet i et skønt design, så den er nydelig at se på.

Andre funktioner som pedalspanden har, er blandt andet at den er installeret med et så kaldt ”silent close lid”, dette er en funktion som gør at når låget lukkes, vil den automatisk bremses til sidst, og derfor ikke lave høje lyde, som kan være irriterende for ørene. Beholderen er også let og hurtigt at skifte, med en aftagelig indre spand lavet af plastik, som du let tager ud, når der skal skiftes affald.  Samtidig er der også lavet en plastik ring i bunden, som holder spanden robust, men også beskytter gulv for riser og skader!

Sidst men ikke mindst kan Wesco Super boy fås i mange forskellige og unikke farver, så de rigtig kan udsmykke rummet det vil stå i. Spanden er lavet af pulverlakeret pladstål, som får farven til at fremstå ekstra tydeligt, farverne man kan få er: Sort, hvid, rød, lime, creme, aubergine, turkis og varmgrå. Der kan derfor købes en beholder, som passer lige præcis til det rum, som den skal stå i. Så mangler du en yderst smuk og funktionel pedalspand? Så køb en Wesco Super boy!

Søger du en mindre beholder, som minder om Wesco Superboy? Så tag et kig på Wesco single boy, som er i samme design, men med en volumen på 13 L.. Klik her!

Har du spørgsmål om vores Wesco Superboy? Så ring ind til Nielsbo.dk på: 75 94 58 00 eller skriv en mail på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Combox-as.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen
Læs mere>>
Godkend